De voordelen van een kast op maat

Opruimwoede

Herken je dit? Je staat ‘s ochtends voor je kledingkast en je weet niet wat je aan moet doen. Je kledingkast puilt uit met kleding en je weet dat je genoeg keuze hebt, maar een leuk setje uitkiezen lukt maar niet. Het is niet voor niets dat opruimgoeroe Marie Kondo een hele beweging in gang lijkt te zetten. Als je haar manier van opruimen en opvouwen opvolgt lijkt een leuk setje zo gevonden! Ok, ze gaat misschien iets té ver met haar spark joy. Wie krijgt er nu een goed gevoel bij een onderbroek of sokken? Sommige kledingstukken zijn gewoon handig of nodig en sparkjoyen (is dat al een werkwoord?) nu eenmaal niet.

Orde op zaken

Niet alleen je kledingkast heeft een opruimbeurt nodig, maar het hele huis mag wel eens onder handen genomen worden. Voel jij soms ook zo de drang om je huis op te ruimen? Of je dit nu op de Marie Kondo manier doet of niet, een goede kast op maat is hierbij essentieel. Zo kun je de ruimte in huis optimaal benutten en geheel naar je eigen wensen indelen. En dit zijn niet de enige voordelen van een kast op maat. Opruimen is goed voor de geest en het lichaam.

Een kast voor iedereen

Een goede op maat gemaakte kast houdt rekening met de wensen van hem en haar. Je wensen kun je direct meenemen in het bouwen van je eigen kast op maat. Ben jij iemand die veel boeken heeft? Dan ontwerp je een kast op maat waar je voldoende liggende planken in hebt voor al je boeken. Ben jij iemand die veel jurkjes heeft, dan ontwerp je een op maat gemaakte kast met veel hangruimte. Super makkelijk én een efficiënt gebruik van je ruimte. Zo voorkom je ook de traditionele discussies over van wie welk gedeelte van de kast is.

Voordelen van een kast op maat

Een op maat gemaakte kast is een flexibele opbergoplossing. Kies je voor een kast met deurtjes? Spullen in de kast, deurtje dicht en je ziet niets meer van de spullen. Opgeruimd staat netjes. Of kies je voor een kast zonder deurtjes en wil je pronken met je mooiste bezittingen? Dat kan natuurlijk ook! Heb je in het huis een hoog plafond of een onhandige muur, bij een kast op maat kan je hier allemaal rekening mee houden zodat de ruimte in je huis optimaal benut wordt!

Gun jezelf een mooi cadeau

Creëer jouw eigen kast op maat en laat hem op maat maken. Wij ontwerpen samen met jou een kast die aansluit bij jouw wensen en past bij het interieur van de ruimte. Het resultaat? De perfecte kast op maat met alles wat je

Bron: stylishcolors.eu