Voor iedere tuin een andere tuinset

Het najaar staat alweer voor de deur, maar dat betekent niet dat we meteen naar binnen moeten en niet meer van onze tuin kunnen genieten. Zet een goede heater buiten neer onder bijvoorbeeld je veranda of overkapping en je kan nog lange avonden buiten zitten. Maar wacht, daarvoor heb je natuurlijk nog wat nodig. Om lekker te kunnen loungen in je tuin heb je natuurlijk wel mooie tuinmeubelen nodig. Omdat er zoveel variatie is aan tuinmeubelen hebben wij een lijst gemaakt waar je wat inspiratie uit kan opdoen.

Voor het grote gezin

tuinmeubelen

Heb je een groot gezin en wil je graag samen van het buiten zijn genieten? Kijk dan eens naar zo’n grote hoekbank met heerlijke grote kussens erop. Zo’n hoekbank kan je goed kwijt onder een veranda. Je hebt deze hoekbanken in heel veel soorten qua materiaal. Je kan bijvoorbeeld denken aan aluminium, hout, kunststof, buitenleer, etc. Daarnaast zijn er ook hoekbanken waar je onder de zitvlakken nog opbergruimte hebt. Dat is toch ideaal als je kinderen hebt? Kan je mooi al het speelgoed daar kwijt.

Lekker lang tafelen

Zijn jullie meer liefhebbers van lekker lang aan tafel zitten met zijn allen? Drankje erbij? Uitgebreid eten? Dan is het misschien leuker om te kijken naar een grote tuintafel met bijpassende stoelen. Kies bijvoorbeeld voor een massieve tafel van hout en combineer met allemaal verschillende soorten tuinstoelen. Je zou ook aan de ene kant van de tafel een lange tuinbank neer kunnen zetten en aan de andere kant verschillende stoelen. Dit staat erg leuk en is weer eens iets anders.

Romantische zit

Zijn jullie maar met zijn tweeën thuis en willen jullie graag iets leuks in de tuin om te relaxen? Er zijn heel veel soorten tweezits tuinsets. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een tuintafel met twee stoelen. Of je gaat voor een loungeset voor twee personen. Zo heb je je eigen loveseat.