Tuinpoorten

Tuinpoorten zorgen ervoor dat u een professionele in- en uitgang heeft voor uw achtertuin. Aan de achterzijde van uw tuin loopt vaak een speciale poort. U kunt deze poort bereiken via de tuinpoort. Het wordt steeds vaker van belang om uw poort stevig en goed beveiligd te maken. Inbrekers gaan liever achterom dan via de voordeur. Een goede tuinverlichting kan helpen dit te voorkomen, maar ook een degelijke tuinpoort. U kunt de tuinpoort eventueel extra laten versterken met metaal. Uw tuin wordt zo extra beveiligd tegen inbrekers.

Combineer uw nieuwe tuinpoorten met een Fibron terras

Een nieuwe trend voor in uw achtertuin is een fibron terras. Fibron is gemaakt van composiet dit is een soort kunststof. Ondanks dat het terras gemaakt is van kunststof ziet het er nog steeds uit als echt hout. We zien dit niet alleen terug bij het terras, maar ook bij tuinpoorten en schuttingdelen. Er zitten een aantal voordelen aan een Fibron terras. Ten eerste kan het terras niet rotten en ten tweede heeft u geen last van splinters. Kinderen kunnen dus veilig buitenspelen zonder dat ze gewond raken op het onderhoudsvriendelijke terras. Combineer het terras meteen met een nieuwe schutting en tuinpoort van composiet en u heeft dezelfde uitstraling in uw achtertuin.

Bloembakken maken uw tuin helemaal af

U heeft net een nieuw Fibron terras aangelegd en een tuinpoort van composiet geplaatst. Het enige wat nog ontbreekt is een beetje kleur in de achtertuin. Een slimme oplossing is het plaatsen van bloembakken in uw tuin. U kunt zo eenvoudig de planten in uw tuin verplaatsen en toch genieten van een beetje extra groen. Bloempotten zijn ook een stuk onderhoudsvriendelijker dan een tuin die constant verder uitloopt. Ontdek het zelf door een nieuwe bloembak in de tuin te plaatsen. Uw nieuwe tuin heeft direct een gezellige uitstraling!