Tuincentrum Noord-Holland

Ben je op zoek naar een tuincentrum in Noord-Holland? Dan heb je geluk, want in deze provincie zijn er tientallen verschillende tuincentra te vinden. Denk hierbij aan bekende tuincentra als Welkoop, Intratruin, Overvecht, Ranzijn en Life & Garden, maar ook aan minder bekende winkels. Ook vind je drie grote vestigingen van IKEA in Noord-Holland, namelijk in Amsterdam, Haarlem en Amersfoort. Hier kun je niet alleen leuke tuinartikelen kopen, maar ook nieuwe meubels en accessoires voor in huis.

Achterhaal welk tuincentrum het dichtst bij jou in de buurt gevestigd is. Vervolgens kun je dit tuincentrum bezoeken om allerlei tuinartikelen in te slaan, waaronder bloemen, bomen, planten, zaden, tuingereedschap en tuinmeubilair.

Openingstijden en koopzondagen

Voor je naar een tuincentrum in de buurt gaat, is het verstandig om te kijken wanneer deze winkel geopend is. Ieder tuincentrum Noord-Holland heeft zo zijn eigen openingstijden. De ene winkel gaat om 09:00 uur open, de andere winkel pas om 09:30 uur of 10:00 uur. Wil je niet voor een gesloten deur staan? Controleer dan wanneer jouw tuincentrum geopend is en weer sluit. En wil je op zondag gaan winkelen? Dan check je of jouw tuincentrum binnenkort een koopzondag heeft.