Hovenier Rhenen is uw tuinspecialist!

Hovenier Rhenen is uw tuinspecialist al het gaat om ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw tuin. Het doel is om de tuin om te toveren in uw ideale droomtuin. Wij helpen alleen niet mensen zonder groene vingers, maar ook natuurlijk mensen die wat minder hulp nodig hebben. Het aanbod van Hovenier Rhenen bestaat voornamelijk uit: het ontwerpen van uw tuin, het aanleggen van beplanting en andere wensen en na het aanleggen kunt u ook ons vragen om op periodieke basis uw tuin te onderhouden. Onze specialiteiten zijn oog voor detail, vastberadenheid en creativiteit en we kunne n u garanderen dat dit terug te zien is in uw tuin. Om u alvast een inzicht te geven kunt u onze website bezoeken.

De mogelijkheden bij Hovenier Rhenen

Wij snappen dat u wel enigszins een idee heeft wat u wel en niet in uw tuin wilt hebben, maar dat het moeilijk is om dit daadwerkelijk in beeld te brengen. Daarom kunt u in gesprek gaan met Hovenier Rhenen en zullen wij aan de hand van uw wensen een blauwprint maken. Het maakt ons niet uit of het om een rijtjeshuis of om een hoekwoning gaat, wij zullen het regelen. Bij een akkoord over de blauwprint kunnen wij pas echt de handen uit de mouwen steken en zullen we aan de slag gaan met het aanleggen van de tuin. In de planning wordt rekening gehouden met mogelijke onaangename verrassingen, zodat het in de meeste gevallen volgens planning loopt. Na het aanleggen van de tuin zullen de hoveniers ook een beplantingsplan opstellen, want iedere plant heeft immers andere behoeften. Mocht u na het aanleggen van de tuin nog eenmalig of op periodieke basis onderhoud aan uw tuin willen, dan is dit ook mogelijk.

Meer te weten komen over Hovenier Rhenen?

Wilt u nog meer informatie over de diensten van Hovenier Rhenen? Op onze website www.exaltohoveniers.nl staat meer informatie over onze diensten en reeds gerealiseerde projecten. Mocht u vragen hebben over Hovenier Rhenen of heeft u interesse in ons aanbod, neem dan vrijblijvend contact met ons op via de contactgegevens op de website.