Genieten in je eigen tuin

Eens in de zoveel tijd ben je toe aan wat nieuws in je tuin. Zeker met het mooie weer is iedereen steeds vaker in de tuin te vinden. Ben je zelf ook op zoek naar een fijne plek om met mooi weer tot rust te komen? Dan raad ik je zeker aan om een veranda of tuinkamer te laten plaatsen. In deze blog neem ik je mee in het proces wanneer je een veranda overweegt te kopen, en waar ik op heb gelet tijdens dit proces. Ik hoop dat dit jou kan helpen om ook een goede en juist overwogen keus te maken.

Vakkundig advies

Zelf ben ik niet gespecialiseerd in de houtbouw. Hierdoor ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf dat me als het ware aan de hand neemt om ervoor te zorgen dat de perfecte veranda in mijn tuin terecht komt. Na een korte zoektocht ben ik uitgekomen bij Van Roekel Houtbouw. Ze geven vakkundig advies op maat. Omdat zij zoveel ervaring hebben in de houtbouw industrie weten ze precies waar ik naar op zoek ben, en zien ze meteen alle eventuele struikelblokken waar ze tegenaan kunnen lopen.

Hoge kwaliteit en een eerlijke prijs

Persoonlijk vind ik het erg belangrijk om een veranda te hebben die lang mee gaat. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat er na een jaar alweer reparaties moeten worden uitgevoerd, of dat er zelfs een nieuwe veranda moet worden geplaatst. Van Roekel levert exclusieve landelijke houtbouw op maat, en dat enkel met materialen van een hoge kwaliteit. Samen hebben we al mijn wensen besproken en dit is omgezet in het maximale resultaat.

Ook vind ik het fijn dat ik een gespecialiseerde offerte voor mijn project heb gekregen. Over de offerte had ik een aantal vragen, maar Evert was erg transparant en had geen geheimen voor me. Na één telefoontje was alles me duidelijk, en kon ik akkoord geven! Ik heb natuurlijk geen zin om achteraf nog voor verrassingen te komen staan.

Afspraak is afspraak

Tijdens het gehele proces is er duidelijk contact geweest, en zijn alle gemaakt afspraken nagekomen. Door intensief contact zorgen ze ervoor dat er een duidelijke leverdatum wordt afgesproken, dan dat deze ook wordt gehaald. Eén maand nadat we om tafel hebben gezeten om mijn wensen te bespreken, was de dag aangebroken dat mijn veranda geplaatst werd. Doordat ze de hele veranda in hun werkplaats al fabriceren hoeven ze hem bij mij thuis enkel nog ‘in elkaar te zetten’. Dit allemaal is in een dag geregeld!

Al met al ben ik erg tevreden met de geleverde service. Ik ben kan nu wanneer het mooi weer is lekker buiten zitten in mijn tuin en genieten van de rust. Ondertussen zijn er ook al een aantal keer vrienden langs geweest om heerlijk te barbecueën en te vertoeven in mijn houten veranda. Wil je ook heerlijk kunnen genieten in je eigen tuin? Dan raad ik je zeker aan om contact op te nemen met de specialisten van Van Roekel Bouw en Houtbouw!