Deze gereedschappen maken het tuinonderhoud een stuk gemakkelijker

Het onderhouden van de tuin is een flinke klus. Van het snoeien van de struiken en heesters en het verzorgen van de bomen tot het verwijderen van onkruid en het schoonhouden van de bestrating, met een eigen tuin hoef je je niet te vervelen. Vandaag de dag zijn er diverse soorten gereedschappen verkrijgbaar die het tuinonderhoud aanzienlijk vergemakkelijken en minder arbeidsintensief maken, waardoor jij alle werkzaamheden sneller en eenvoudiger uit kunt voeren en altijd kunt genieten van een prachtige, goed onderhouden tuin. Wij vertellen je welke gereedschappen het onderhouden van jouw tuin vergemakkelijken. 

Altijd een nette tuin dankzij een krachtige bladblazer

Bladeren, takken, snoeiafval en andere soorten rommel kunnen de tuin een rommelige uitstraling te geven. Daarom is het belangrijk dat de tuin regelmatig opgeruimd wordt. Het opruimen van de tuin wordt een fluitje van een cent met behulp van een krachtige bladblazer. Met een bladblazer geniet je de hele herfst een nette tuin, is snoeiafval in een handomdraai opgeruimd en kun je zelfs zand en andere soorten rommel eenvoudig wegblazen.

Het gemak van een accu kruiwagen

Een kruiwagen is een handig stuk gereedschap waarmee je vanalles kunt vervoeren. Het is echter ook een lastig stuk gereedschap, omdat je sommige kruiwagens zelf in evenwicht moet houden en bovendien zelf moet duwen. Deze kruiwagens zijn echter verleden tijd dankzij de komst van de accu kruiwagen. Een accu kruiwagen rijdt op accu en kan zelfs voorzien worden van een kiepfunctie. Hierdoor is deze kruiwagen onmisbaar in jouw tuinschuur. Accu kruiwagens zijn verkrijgbaar in allerlei soorten, groottes, capaciteiten, uitvoeringen en prijsklassen. Zo kan je kiezen voor een goedkopere accu kruiwagen, geschikt voor kleinschalig particulier gebruik, maar zijn er ook duurdere accu kruiwagens verkrijgbaar en is het zelfs mogelijk om te kiezen voor een accu kruiwagen met rupsbanden. De duurdere accu kruiwagens zijn geschikt voor grootschalig, intensief particulier gebruik en kunnen ook gebruikt worden door professionele bedrijven die werkzaam zijn in de groen- en bouwsector. Met een accu kruiwagen wordt het onderhouden van de tuin een fluitje van een cent.

Schone en onkruidvrije bestrating met behulp van een hogedrukreiniger

Wil jij altijd genieten van schone, nette bestrating? Dan is een hogedrukreiniger onmisbaar. Met een hogedrukreiniger kun je onkruid eenvoudig wegspuiten, spuit je de bestrating van jouw tuin in een handomdraai schoon en kun jij altijd genieten van schone, onkruidvrije tegels. Hogedrukreinigers zijn verkrijgbaar in diverse groottes en capaciteiten, zodat er voor elke tuin een passende oplossing geleverd kan worden.