3 inspirerende ideëen om je ideale tuinhuis te creëren

Mensen kiezen om uiteenlopende redenen voor een tuinhuis. Soms is het simpelweg een extra opbergruimte. Soms is het echter ook zoveel meer. Hieronder bespreken we drie ideeën om maximaal te genieten van je eigen tuinhuis. Een tuinhuisje is zoveel meer dan een plek om de tuinstoelen neer te zetten vandaag de dag. 

Een extra woonkamer in de tuin 

In Nederland hebben we vaak redelijk wat mooie dagen. Het is echter niet het hele jaar door droog of warm genoeg om in de tuin te zitten. Het is dan heerlijk om een tuinhuisje te hebben waar je ook in die periode terecht kunt. Ongeacht het weer kun je het hele jaar rond genieten van een droge en warme plek in de tuin. Het tuinhuisje wordt een tweede woonkamer in de tuin. 

Een kantoor in de tuin 

Met de sterke groei van zelfstandigen zien we ook een groei aan kantoorkamers in de tuin. Het tuinhuisje wordt goed geïsoleerd en biedt voldoende ruimte voor een mooie werkplek. Het is heerlijk om te ontspannen in huis. Het is een plek waar je al het werk zo achter je kunt laten. In 

de zomer kun je natuurlijk heerlijk buiten werken. Het scheelt veel reistijd en ook reiskosten. 

Een gym bij huis

Als je van sporten houdt is het prettig om zelf een eigen krachthonk te hebben. Er is vaak voldoende ruimte voor alle noodzakelijke apparatuur. Het grote voordeel is dat je niet naar de sportschool hoeft te reizen en op ieder moment van de dag kunt sporten. Je hebt je eigen 24/7 gym. Wanneer het tuinhuisje groot genoeg is, is het slim om er een spa in te bouwen. Heerlijk ontspannen het sporten. Wat zou je nu nog meer willen?