Zonnepanelen advies

Met zonnepanelen kunt u eenvoudig zelf elektriciteit opwekken. Uw energierekening kan hierdoor flink dalen. Naast het opwekken van energie voor eigen gebruik kunt u overbodige energie teruggeven aan het elektriciteit netwerk. U krijgt hiervoor een vergoeding, waardoor uw lasten extra dalen. Als dit allemaal nog niet genoeg voordeel is draagt u ook nog eens bij aan het milieu. Eventueel kunt u met behulp van zonnepanelen advies de juiste keuze maken voor panelen op uw eigen woning. Lang niet alle panelen leveren namelijk hetzelfde rendement. De keuze van een bepaald type paneel is afhankelijk van de bouw van uw woning en uw behoefte aan stroom.

Kies voor een rendabele installatie met zonnepanelen advies

Het rendement is per zonnepaneel verschillend. Een hoog rendement begint dus altijd met een degelijk advies. Soms ligt het rendement bij een bepaald type zonnepaneel tot wel 25% hoger. Het kan dus zeker weten de moeite waard zijn om goed te gaan vergelijken voordat u een paneel aanschaft. Een extra rendement van 25% in 25 jaar kan flink wat extra geld opleveren. U heeft zo de zonnepanelen nog sneller terugverdiend. In gemiddeld 7 jaar heeft u in Nederland uw investering terugverdiend. Dit betekend dat het rendement een stuk hoger ligt, dan op uw eigen spaarrekening. We hebben dan nog niet eens de stijgende stroomkosten meegerekend!

Schakel altijd deskundig zonnepanelen advies in

Lage rendementen worden niet alleen veroorzaakt door slechte materialen. Het is ook belangrijk dat u gewoon goed geïnformeerd wordt. Sommige zonnepanelen werken bijvoorbeeld beter bij bepaalde type woningen vergeleken met andere zonnepanelen. Wij geven u naast een passend advies over de panelen zelf ook graag advies over de plaatsing. Een zonnepaneel in de schaduw leggen heeft bijvoorbeeld geen zin. Wij helpen u dan ook graag met het maken van de juiste keuze. Alleen zo kunnen we maatwerk leveren aan onze klanten! Neem dus gerust contact op voor deskundig advies!