Whiskey karaf voor de presentatie van jouw whisky

Je bent dol op een goed glas whisky, alleen je zoekt nog iets voor de prestatie. In bijna alle grote films zie je tegenwoordig een badguy met een prachtige whiskey karaf. Vanuit de karaf worden een paar glazen whisky overgeschonken. Deze trend ziet er leuk uit en voor je whisky zelf maakt het niet veel uit. Doordat je favoriete drankje een hoog alcoholpercentage heeft vergaat de kwaliteit niet. Je kan dus nog steeds genieten van je drankje. Experts zeggen wel dat de kwaliteit minder wordt omdat er zuurstof bij komt. Dit klopt, maar dit is ook zo vanaf het moment dat je de dop opendraait van je fles. In beide gevallen komt er evenveel zuurstof bij. Je hoeft dus niet bang te zijn om je whisky over te schenken in een whiskey karaf.

De kwaliteit van een whiskey karaf

We merken als expert op het gebied van glazen en karaffen dat er veel kwaliteitsverschil zit tussen een whiskey karaf van de één en de ander. Er worden verschillende materialen gebruikt om een karaf te maken. In onze webshop verkopen we zowel karaffen van handgemaakt glaswerk als kristalglas. Kristalglas is uiteraard een stuk luxer en voelt direct zwaarder aan bij de eerste aanraking. Voor de kwaliteit van je whisky zal het ook uitmaken. Je drank blijft veel langer goed in kristalglas, dan gewoon glas. Daarnaast ziet het er natuurlijk mooier uit. Het glaswerk schittert je tegemoet bij de eerste aanblik. Je kan zo extra genieten van een mooie set.

Een losse whiskey karaf of een complete whiskyset

Bij de Whiskey Glazen Shop kan je terecht voor een losse karaf of een complete set. In de set zit niet alleen een los karaf, maar ook 6 glazen. Je hebt zo meteen een set om je vrienden te voorzien van een lekker drankje. Geniet samen nog meer van jullie hobby en drink op zaterdagavond een glaasje weg. Of organiseer een proeverij waarbij jullie favoriete drank op 1 staan. Samen kunnen jullie nieuwe soorten ontdekken en nog meer genieten van een glaasje.