Dit zijn de interieurtrends voor de winter

Als je weer is aan vernieuwing toe bent met je interieur, dan wil je misschien de trends voor de winter weten. Wat moet je juist wel en niet doen in je interieur? Het is natuurlijk onwerkelijk om elk seizoen een ander interieur te nemen, maar als je de wintertrends aanhoudt dan kan je met de andere seizoenen meegaan in de accessoires. Wat de trends voor deze winter zijn lees je in dit artikel.

Natuurlijke en stoere elementen

De aankomende seizoenen blijven de natuurlijke elementen terugkomen. Denk hierbij aan hout, planten, linnen en leer. Ook riet is niet meer weg te denken als het gaat om accessoires. Riet past heel goed bij hout en planten. De stoere elementen zijn ook niet weg te denken bij de accessoires. Denk bijvoorbeeld aan zwartmetalen wandrekken, denim, glas of marmer. Een bakstenen muur doet het ook altijd goed onder de stoere accessoires. Ook in de tuin gelden deze elementen.

De muur

Als het gaat om de muren in ons huis dan houden we het vaak bij wit of een andere ‘veilige’ kleur. Maar nu is kleur de trend van deze winter. De kleuren gaan we weer meer terugzien door het hele huis. Ook printjes of stickers op de muur en mooie accessoires in dezelfde warme tinten maken het helemaal af. Goude kleuren doen het heel goed als je luxe wilt uitstralen in je woning, goud kan wel al snel te veel worden dus let daar goed op. 

Zorg dat je je helemaal thuis voelt

Ondanks al het interieur advies, moet je ook kijken naar waar jij je prettig bij voelt. Het is belangrijk dat jij jouw interieur zo persoonlijk mogelijk maakt. Als je jouw eigen stijl mixt met de trends dan ga je toch mee met de trends en je voelt je helemaal thuis.